Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко струват свещите на TS ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е да , ама пък сега се оказа че ми е умряла ламбда сондата , не бачка и газаджията не може да ми настрои метановата уредба без работеща сонда. Каква и за колко...ме е страх да питам , щото има 100 теми...ама все пак ???

А въпроса ми е , от умрялата сонда ли не върви тази кола , щото всички казват че трябва много да върви , а и аз се надявах така да стане след вчерашната смяна на свещи...ама не?
    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Като ми умря сондата въобще не вървеше колкото харчеше.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Карал съм с Шампион-още като я купих ги смених във Вантото тогава, никакви ядове.После сложих НЖК същата работа, уж издържали повече, разликата е в цената за мен
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Ся мисля да слагам някви NGK без платина иридий осмий магнезий и бля-бля че на дензото за 240 малките ги няма никакви за има няма 30к клм.

Comment

NGK platinum - най-доброто за един спарк. Всичко друго е компромис!
            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
              NGK platinum - най-доброто за един спарк. Всичко друго е компромис!
              Да де, ма няма кинти за тях, пък и тоя платиниум ми се струва не е оня дето го слагат в завода.

Comment

Реалната цена на свещите е на половина на тази, която си посочил колега. Имате интернет бе хора, четете, интересувайте се! 65&#163; са в Ebay!
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Колега SNAIPERISTO,аз карах моята 156 SW 1.8 със свещи на БОШ и малката и голямата и съм много доволен излезнаха ми към 90 лв.и колата немаше грижи но Ти си знаеш
                  Alfa Romeo 147 FL1.6-120HP and 159 2.4-JTDm200HP
                  ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136 HP
                  ex Alfa Romeo 156 1.8 SW -140 HP
                  ex Alfa Romeo 145 1.6 BOXER 103 HP

Comment

Преди време си взех евтини свещи Бош.С тях колата се усеща по-тромава.Реагира по-вяло на газта.Сега съм с иридиеви Денсо и усещането е като с оригиналните. Струват 200 лв. комплекта.Бош струваха 76 лв.,но се сменят на 30 000км.Иридиевите се сменят на 100 000км.Като теглиш чертата се вижда ,че евтините са по-скъпи.Според мен,колега сложи това което препоръчва производителя.Не случайно колата излиза от завода с платинени свещи.
                    Alfa Romeo156 1.8T.Spark SportPacket
                    Ducati ST2

Comment

Колеги , явно не сте прочели , но аз вече сложих Бриск , пък отзиви нямам все още , върви си както преди колата. Сега ще сменя и ламбдасондата и тогава се надявам да тръгне както трябва.
                      Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Колега сондата е около 100лв. универсална.Аз лично ползвам Денсо,фирмата,в която работя е вносител на Денсо и карам и с такива свещи.Големите са модел VK20Y 34лв. бройката,малките са IU22 23лв. бройката,но в момента карат трети двигател.Като ми гръмнаха двигателите на КуВе-то ги сложих на 156-цата и си карат без проблем.Бях си купил Бриск заради цената и след 300км. гръмнаха няколко.
                        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Карам с някакъв микс от Бош и Шампион, общо 70лв някъде. Никаква разлика не усетих спрямо NGK-то което извадих. Като станат за смяна ще си поръчам пак NGK от ebay uk.

Comment

http://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-Romeo...item2338be0ebc
                            Те тва са ви свещите за ТS
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

http://www.ebay.co.uk/itm/8x-Alfa-14...item45ff82af28
                              Мисля, че тези са същите само, че на по-ниска цена.
                              Алфа Ромео 147 ТС 1.6 120 к.с. 2001г. "ГИ-Ловато"

Comment

Първоначално публикувано от Nyagolov Покажи съобщение
                                http://www.ebay.co.uk/itm/8x-Alfa-14...item45ff82af28
                                Мисля, че тези са същите само, че на по-ниска цена.
                                Не са.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X